Giorgio Armani My Way review: bloemen & vanille geur

24 Jan Door Beaubelly.nl

Giorgio Armani My Way is een modern en elegant parfum ontworpen door de beroemde modeontwerper Giorgio Armani. Het parfum is geïnspireerd op de zelfverzekerde en stijlvolle vrouw die weet wie ze is en wat ze wil. Het parfum is een eerbetoon aan de vrijheid van keuze en het volgen van je eigen pad.

My Way heeft een bloemige geur met topnoten van iris en mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn sambac, ylang-ylang en orriswortel. De basisnoten van het parfum zijn vanille, patchouli en cederhout. De geur is tegelijkertijd zoet en houtachtig, met een elegantie die doet denken aan de luxe van Giorgio Armani's modeontwerpen.

Het parfum is verpakt in een prachtige fles met een strakke en moderne vormgeving die weerspiegelt de geest van het parfum. De fles is gemaakt van helder glas en heeft een gouden dop met de naam van het parfum in reliëf.

My Way is een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een parfum dat elegantie, sensualiteit en zelfverzekerdheid uitstraalt.

My way: de geur van bloemen, vanille en cerderhout

De geur van Giorgio Armani My Way parfum is een bloemige geur met topnoten van iris en mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn sambac, ylang-ylang en orriswortel. De basisnoten van het parfum zijn vanille, patchouli en cederhout. De geur is tegelijkertijd zoet en houtachtig, met een elegantie die doet denken aan de luxe van Giorgio Armani's modeontwerpen.

My Way is een geur die elegantie, sensualiteit en zelfverzekerdheid uitstraalt. Het is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje uit, een feestje of een formele gelegenheid. De geur is perfect voor vrouwen die weten wie ze zijn en wat ze willen en die op zoek zijn naar een geur die hen weerspiegelt.

De geur is ook uniek omdat het een combinatie van bloemige en houtachtige noten bevat. De iris en mandarijn geven de geur een frisse en verfrissende toon, terwijl jasmijn sambac, ylang-ylang en orriswortel het hart van de geur vormen. De basisnoten van vanille, patchouli en cederhout geven de geur diepte en een warme en sensuele ondertoon.

Al met al, Giorgio Armani My Way parfum is een moderne en elegante geur, die perfect is voor de zelfverzekerde vrouw.

Mijn Giorgio Armani My Way review geeft deze parfum 3,5 ster

Mijn Giorgio Armani My Way review is positief.  Ik vond de geur elegant en geschikt voor elke gelegenheid. Het past bij een zelfverzekerde vrouw die weet wie ze is en wat ze wil. De geur is ook uniek omdat het een combinatie van bloemige en houtachtige noten bevat.

In termen van longevity en projectie, de geur blijft de hele dag hangen, en heeft een goede projectie, niet te sterk maar ook niet te subtiel.

Over het algemeen geef ik Giorgio Armani My Way parfum een 3,5 ster rating. De geur is prachtig, elegant en geschikt voor elke gelegenheid, maar ik vond de longevity en projectie niet perfect.